Autor: 021.rs

Novi Sad
12.01.2022.
08:20
Ministarstvo rudarstva i energetike će krajem januara raspisati novi poziv za sve opštine i gradove za učešće u projektu povećanja energetske efikasnosti, odnosno zamene stolarije.
  • Sava

    12.01.2022 10:20
    Nadam se da će ovog puta ova vlast uraditi nešto za građane. Prošle godine ne bismo ništa ni znali da onaj odbornik Radojević iz DSS nije otkrio celu priču i obavestio javnost da grad nije konkurisao. Gospodo iz vlasti, niste vi bitni, građani su bitni!
  • zx

    12.01.2022 09:56
    plastika
    Plastika ne dise i ne treba je odrzavati, a bolje gori nego drvo

    Drvo dise, ne treba otvarati prozor, i odrzavati jednom u 5 godina

    Garantovano se zaduzite kreditom za plastikaner od prozora koji nije ni dupli niti debljina stakla, 2ooo eura, i dodje zakon o ekologiji da morate

    vracati na drveni prozor

    U ovoj zemlji nista ne moze da iznenadi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna